Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatásVédjegy
HUF

Termékekről

A MATRIX - mint vezető, telekommunikációs és biztonságtechnikai eszközöket gyártó vállalat - széles termékskálát biztosít az egymás közötti, magas minőségű kommunikáció megkönnyítésére az élet szinte minden területére. A hagyományos analóg és ISDN szolgáltatások mellett a legmodernebb GSM és VoIP szolgáltatásokat is támogató digitális, hibrid telefonközpontok, GSM és VoIP adapterek, a hozzájuk csatlakoztatható, vagy akár önállóan is használható analóg és VoIP telefonkészülékek közül szinte bármilyen telekommunikációs feladat megoldására találhat megfelelő eszközt. Minden termék számos minőségi tanúsítvánnyal (ISO, CE, FCC, TEC, RoHS, TÜV...), továbbá a legfejlettebb műszaki megoldásokkal rendelkezik, mely hosszú távon garantálja a megbízható és költséghatékony kommunikációt.

MATRIX ETERNITY digitális, hibrid telefonközpontok a legmodernebb szolgáltatásaikkal és rendkívül kedvező áraikkal egyedülállóak a piacon. 8-516 portos központok, melyek lehetnek PSTN (hagyományos), ISDN, GSM, EM vonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák is. Egyedülállóan ötvözik a hagyományos és ISDN telefonvonalak, a GSM hálózatok és a költséghatékony internetes IP vonalak előnyeit. A legkorszerűbb telekommunikációs megoldásokat kínáljuk, szinte bármilyen igényt kielégítő telefon alközponti összeállítás létrehozható.

ETERNITY ME sorozat:
Csúcskategóriájú, minden igényt kielégítő digitális, hibrid telefonközpontok. 10 vagy 16 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 324 vagy 516 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM, EM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú telefonalközpont alakítható ki. Nagyobb vállalatok számára ideális, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek. A legmodernebb, megbízható és költséghatékony telekommunikációt biztosítanak olyan magas igényekkel rendelkező felhasználók számára is, mint szállodák, kórházak, irodaházak, call centerek, nagyobb ipari létesítmények...

ETERNITY GE sorozat:
Felsőkategóriás, közepes és nagy vállalatok számára fejlesztett digitális, hibrid telefonközpontok. 3, 6 vagy 12 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 60, 120, 240 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM, EM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú telefonalközpont alakítható ki. Modern, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek.

ETRENITY PE sorozat:
Kisebb vállalatok számára és otthonokba ideális digitális, hibrid telefonközpontok. 3 vagy 6 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 24 vagy 48 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú, rugalmasan bővíthető telefonalközpont alakítható ki. Modern, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek.

ETERNITY NE sorozat:
A folyamatosan fejlődő telekommunikációs elvárásoknak az otthoni és kisebb üzleti alkalmazású telefon alközpontoknak is meg kell felelniük. Ezeknek az elvárásoknak eleget téve fejlesztette ki a MATRIX az ETERNITY NE sorozatú telefon alközpont családját. A sorozat négy tagja azonos szolgáltatásokkal bír, növekvő fővonali és mellékállomás alapkiépítéssel. Digitális, hibrid telefonközpontok, melyek 2-6 fővonal, 2 GSM vonal és 4-14 analóg és 2 digitális mellékállomás kiépítésűek lehetnek. A megfelelő kiegészítő modulokat használva a központok alkalmasak VoIP csatornák és GSM vonalak kezelésére is, továbbá olyan kényelmi szolgáltatások elérésére, mint a kaputelefon vagy a hangposta. A közel 100 féle szolgáltatás biztosítja, hogy a lehető legjobb innovációjú és költséghatékony telekommunikációt valósíthasson meg.

MATRIX VISION telefonközpontok 2 vagy 3 fővonali csatlakozással és 6, 8 vagy 9 mellékállomással rendelkeznek (206S, 308S és 309P). Az alapszolgáltatásokon kívül (hívásfogadás, átadás, átirányítás, mellékállomás csoportok, nappali/éjszakai üzemmód) prémium szolgáltatásként a 309P telefonközpont kiegészíthető kaputelefonnal is. Otthoni vagy kis irodai környezetbe ideális telekommunikációs megoldást biztosítanak.

MATRIX SETU VoIP adapter család használatával, a szélessávú informatikai hálózatok nyújtotta lehetőségeket kihasználva akár meglévő, akár új telepítésű telefonközpontját integrálhatja az egyik legkorszerűbb és költséghatékony telekommunikációs rendszerbe. A készülékek közvetlenül a szélessávú modemhez is csatlakoztathatóak vagy bármely számítógép hálózatba integrálhatóak. A család beépített GSM adapterrel ellátott készülékeinek köszönhetően szabadon és még költséghatékonyabban telefonálhat a különböző telefonhálózatok között.

MATRIX SIMADO GSM adapterei kiváló minőségű, visszhangmentes GSM alapú telekommunikációt biztosítanak. Telefonközpontok analóg vagy ISDN fővonalaira vagy közvetlenül tone üzemmódú telefonkészülékekre kötve használhatóak. Mindegyik adapter négysávos, támogatja a 850MHz, 900MHz, 1800MHz és 1900MHz GSM frekvenciákat is és SIM kártya függetlenek, így gyakorlatilag bármely szolgáltatóval használhatóak. A készülékek 1 és 4 csatornás kivitelben állnak rendelkezésre, melyek hagyományos, illetve 3G kapcsolatot is támogató változatokban is kaphatók. A készülékek többsége rendelkezik analóg fővonali bemenettel is, ezáltal a megfelelő hívásirányokat beállítva lehetőség nyílik a kimenő hívások költségarányos elosztására.

Minden MATRIX termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 23:32
ZÁRVA, nyitás: 8:00
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 MATRIX™ | matrixtelecom.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×